Троянска наденица в гювеч

06/09/2017
"Мятате наденичката в гювеча и имате страхотно ястие "
Приготвяне20 мин.
Готвене65 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца306
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите и ги обелете. Нарежете ги на филийки, но ако желаете, може и на кубчета. Сложете картофите на дъното на глинен гювеч. Овкусете със сол и чубрица.

Налейте 1 к.ч. хладка вода и поръсете с олио. Сложете наденичките върху картофите и запечете ястието във фурна на 200 градуса.

Фурната трябва да е студена, когато поставите гювеча. Печете около час.

Преди готовност на ястието, отворете капака, за да се запекат добре и наденичките. Може да ги обърнете, за да се изпекат равномерно.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар