Зрял боб с булгур

09/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 477
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително боба, без да го преварявате.

Сложете скълцания праз да се запържи в сгорещено олио заедно с настъргания морков. След като омекнат, добавете ситно нарязаните чушки.

Долейте 300 мл вода и сипете булгура. Оставете ястието да се вари за около 20 минути до набъбването му и докато водата се абсорбира.

Добавете сварения боб и овкусете със сол, чубрицата, червения пипер, джоджен, разбъркайте за кратко и снемете от котлона.

Може да поднесете зрелия боб с булгур с накълцан магданоз.
подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар