Пилешки бутчета върху гриловани зеленчуци

06/09/2017
"Ето една идея за бърз обяд или вечеря, която много ще ви хареса"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо267
  • Преглеждания за месеца266
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете и почистете пилешките бутчета. Овкусете ги със сол, универсална подправка за пиле и поръсете със сок от лайм.

Оставете ги за около 20 минути, за да си поемат от подправките.

Загрейте грил-скарата и ги изпечете до готовност от двете страни. Почистете зеленчуците от люспи и семки.

Нарежете ги на подходящи парченца - колелца, лентички. Гриловайте ги на скарата.

Овкусете ги със сол и сок от лайм.

Поднесете обезкостените пилешки бутчета върху канапе от гриловани зеленчуци.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар