Селска манджа със свинско, картофи и зелен боб

07/09/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92512288263
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца260
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте зеления боб, като го пуснете за 3 минути във вряща солена вода. Обелете и нарежете доматите на кубчета, лука нарежете на дребно.

Картофите обелете и нарежете на едри кубчета, а свинската плешка нарежете на средни парчета.

В плаке сипете първо олиото и картофите, боба, лука, поръсете със сол, черен пипер и разбъркайте.

Парчетата месо отделно осолете и натрийте със червен пипер, добавете и него като го разпределите навсякъде.

Отгоре полейте със нарязаните на ситно домати и една чаша вода, поръсете с джоджена и сложете лютите чушки. Покрийте със фолио и печете в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар