Свинско с картофи и зелен боб яхния

07/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор518547331
"Из селските гозби, които винаги ще си хапваме с удоволствие"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 125
  • Преглеждания за месеца215
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки или на по-големи парчета. Лука режем на ситно. Домата обелваме и нарязваме или настъргваме. Картофите почистваме и нарязваме на ситно.

Зеленият боб почистваме, измиваме, нарязваме и накисваме за минутка-две в гореща вода.

Изпържваме късовете месо. Добавяме към тях нарязания лук. Оставяме да се задуши добре. След като е почти готово месото прибавяме зеления боб.

Слагаме червения пипер и наливаме чаша вода. Добавяме останалите подправки.

Разбъркваме брашното с малко вода и добавяме към ястието. Доливаме с вода и оставяме да ври до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар