Мариновани свински гърди със сладникав вкус

07/09/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827112
"Вкусът им е невероятен - леко сладникав и много сочен "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца185
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако сте купили цяло парче свински гърди, ги нарежете. Предимството на свинските гърди е, че имат повече хрущяли, отколкото кокали.

Сложете гърдите в купа и добавете кетчупа, соевия сос и меда и подправете с черен пипер и сол.
Разбъркайте много добре.

Сложете отгоре фолио и ги оставете да престоят 12 часа.

В тава сложете алуминиево фолио на дъното и ги наредете отгоре. Изсипете от маринатата, ако е останала, върху гърдите.

Сложете ги да се пекат в предварително загрята фурна на 220-250 градуса за около 50-60 минути, като периодично ги обръщате от двете страни по два пъти, за да се изпекат добре.

Вкусът им е невероятен - леко сладникав и сочен.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар