Сач с хапки от свинско и зеленчуци

08/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор526547431
"Само на нас ли ни се причува, че този сач шепне И червено вино, и червено вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо768
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на парченца свинското, поставяме го в съд, където сме изстискали сока на 1 лимон. Прибираме в хладилника за около час.

Поставяме сача на котлона да загрее и прибавяме олио. В него поставяме свинските хапки и запържваме, държим докато са готови. Вадим от сача и овкусяваме с черния пипер и солта, като ги оставяме на страна.

Нарязваме на ленти червената и жълтата чушка, лука и домата. На загретия сач ги поставяме и запържваме. Вадим от сача и накрая поставяме нарязания на кубчета патладжан.

Докато приготвяме включваме фурната да загрява на 200 градуса. Към патладжана пресоваме една скилидка чесън и я добавяме. Периодично се слага олио, за да не остане сачът на сухо.

Накрая, след като всичко е готово, изсипваме месото и всички зеленчуци на загретия сач, настъргваме отгоре кашкавала и поставяме във фурната.

Печем за около 5-10 минути докато се разтопи кашкавалът. Поднасяме докато е още топло ястието.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар