Бърза закуска с палачинка от ленено семе с домашно крема сирене

10/09/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
"При нас палачинките са не само уникално вкусни, но и здравословни - две причини да ги опитате веднага "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лененото семе го смилате в кафемелачка или блендер. Яйцето с водата разбивате и добавяте лененото семе. Обърквате добре.

Слагате тефлонов тиган на котлона да загрее и добавяте 10 г от кравето масло, да се разтопи.

След като се разтопи маслото, добавяте сместа за палачинката и с кръгови движения на тигана я разстилате по целия тиган. Изпичате от двете страни.

Домашното крема сирене се прави по следния начин: Останалото масло го разтопявате и го добавяте към изварата, обърквате добре и подправяте с чубрица.

Намазвате вече приготвеното крема сирене върху палачинка и нареждате в средата нарязаните на колелца домат и краставица, отгоре пуешкото филе и захлупвате с едната страна.

Можете да хапвате на закуска или обяд, достатъчно засищащо.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар