Сач за трима със свинско и много зеленчуци

10/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор42747583
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо473
  • Преглеждания за месеца472
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд нарязваме свинското месо на хапки. Поръсваме го със соевия сос и пикантината за скара. Оставяме го така да престои около час.

Почистваме червената чушка от семената и я нарязваме на пръчици, след което на по-дребно. Морковите почистваме и измиваме, след което режем на колелца.

Лука и домата почистваме от люспите и нарязваме на дребно. Патладжана и тиквичката нарязваме също на дребно. Почистваме чесъна от люспите и с помощта на пресата пресоваме.

Всички зеленчуци ги разбъркваме и поръсваме със пикантината за зеленчуци и чубрицата.

Вземаме сача, поставяме месото и всички овкусени зеленчуци. Поръсваме с олио и поставяме във фурната.

Печем около 45-50 минути. Поднасяме сача докато е още топъл.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар