Ущипци

11/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор518547331
"Няма спор - сръбската скара е невероятна вкусотия, която всеки почитател на месото, трябва да опита "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 094
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • телешко месо - 400 г
  • свинско месо - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • пушен бекон - 100 г
  • чесън - 1 скилидка
  • люта чушка - 1 бр
  • червен пипер - 1 ч.л. сладък
  • червен пипер - 1 ч.л. лют
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо и свинското месо го смиламе на кайма.

Бекона нарязваме на малки кубчета, чушката нарязваме на много дребно, а кашкавала настъргваме на ренде.

Чесъна настъргваме на ситно ренде.

Добавяме подправките и всичко объркваме добре. Всичко това оставяме за около 30 минути в хладилника.

След като е готова каймата, с помощта на ръката вземаме от сместа и поставяме на грил тигана.

Може да го приготвим и на скара и на барбекю.

Държим до готовност, като обръщаме на всички страни до готовност.

Поднасяме, докато са още топли.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар