Заешки шишчета

24/07/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Акъла ще ви вземем с тези заешки шишчета, няма да може да спрете да ядете "
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 687
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

  • заешко месо - 1 кг
  • бекон - 200 г
  • лук - 4 глави
  • лимонов сок
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото месо на парчета. Сложете ги в голяма купа и ги подправете със сол, черен и бял пипер, соев сос и лимонов сок.

Отгоре добавете нарязания на парчета лук. Леко разбъркайте, покрийте съда и сложете в хладилник за 1 час да се маринова заешкото.

След това вземете дървени шишчета и редувайте парче месо, бекон и лук. Слагайте заешките шишчета върху загряна скара и ги изпечете равномерно, като може да ги намажете с малко олио.

Поднесете заешките шишчета с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселин
Веселин
30.10.2012 08:25
Изключително много ми хареса.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв