Паниран патладжан с прясно мляко

12/09/2017
"Поднесете панирания патладжан с лек чеснов сос и ще остане очаровани "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца584
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се измива и реже на колелца.

Поставя се в малко вода със сол за около 30 минути, за да се махне горчивината.

От изброените продукти по-горе се прави гъста каша и се изцежда патладжанът от водата. Всяко парче се потапя в панировката и се пържи в сгорещена мазнина от двете страни.

Изважда се от тигана и се поставя върху кухненска хартия, за да изцеди от мазнината. Готовия патладжан може да поднесете с чеснов сос или просто да полеете с малко мед.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар