Крехко джоланче в гювеч

14/09/2017
Viktoriya
отViktoriyaНовак6745
"Това джоланче 100% е спечелило някой конкурс "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца272
  • Преглеждания за седмицата85
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и попиваме водата от него със салфетка. Обелваме чесъна и го измиваме.

Взимаме всяко парче джолан и с помощта на малко ножче правим дупчици на различни места и пъхаме по една скилидка чесън, за да се овкуси месото.

След като прилючим с чесън поръсваме с подправките и олиото. Разнасяме с ръце всички подправки, за да се овкуси по-добре.

В глинен гювеч слагаме джоланчетата и водата. Слагаме капака на гювеча и печем във фурна на 180 градуса за 2 часа.

Вкусът и ароматът са невероятни. Може да се консумира и топъл и студен!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар