Чушки за пълнене през зимата

16/09/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак115227
"Най-добрият начин да запазите свежи чушките за зимата "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
27 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 889
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена27

Необходими Съставки

  • чушки - 100 бр.
  • вода
  • морска сол - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тази рецепта ще ви позволи да хапвате чушки, и то като пресни, дори и през зимата.

Сложете да заври вода в дълбока тенджера. Сложете солта да се стопи.

Чушките се почистват от семките чрез изтърбушване.

След това се потапят във водата. Тя трябва да заври отново. Така нека поврат 5 мин.

След това се потапят във студена вода. Оставяме да се отцедят.

Можем да сложим чушките в буркани плътно наредени една до друга и да затворим с вода и заварим или да се сложат в торбички по 10 броя и да замразим във фризера.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар