Паниран карфиол за предястие

17/09/2017
Анонимен
отАнонименНовак1
"Върви с бира, вино, че и с ракия "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 495
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се нарязва на букетчета и се сварява в подсолена вода 15 мин.

Прави се панировка от яйцата и брашното, сол и черен пипер на вкус.

Всяко букетче се овалва и пържи до златисто.

Сервира се за предястие или гарнитура.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар