Паниран карфиол за предястие

17/09/2017
Nelly Ar
отNelly ArНовак1
"Върви с бира, вино, че и с ракия "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 707
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • карфиол - 1 голяма глава
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • олио - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се нарязва на букетчета и се сварява в подсолена вода 15 мин.

Прави се панировка от яйцата и брашното, сол и черен пипер на вкус.

Всяко букетче се овалва и пържи до златисто.

Сервира се за предястие или гарнитура.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар