Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран карфиол за предястие

Паниран карфиол за предястие

Nelly ArNelly Ar
Новак
1845
Паниран карфиол за предястие
Снимка: Nelly Ar
1 / 6
17/09/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Върви с бира, вино, че и с ракия"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 голяма глава
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • олио - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се нарязва на букетчета и се сварява в подсолена вода 15 мин.

Прави се панировка от яйцата и брашното, сол и черен пипер на вкус.

Всяко букетче се овалва и пържи до златисто.

Сервира се за предястие или гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: