Таратор по Македонски

18/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор463516391
"Открийте 5-те разлики между българския и македонския таратор "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме чесъна, нарязваме го на ситно, като към него добавяме сол.

Готовия чесън добавяме към олиото и разбъркваме добре.

В по-дълбок съд изсипваме добре охладеното кисело мляко и сместа от олио и чесън.

Нарязваме краставиците на малки кубчета и ги добавяме към млякото.

Разбъркваме добре, като готовата смес изсипваме в чаша или купичка.

Посипваме нарязания магданоз върху ястието.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар