Трънско кьопоолу

18/09/2017
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваИноватор279854681
"Добавете отстрани малко сирене със зехтин и всичко си идва на мястото..."
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 898
  • Преглеждания за месеца783
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите, обелете ги и ги пресовайте с пресата.

Сложете чушките и зеления домат в тавичка и ги опечете. Когато са готови, ги извадете и ги обелете.

Нарежете чушките на дребни парченца, а домата намачкайте с вилица.

Сложете ги при пасираните картофи и добавете нарязан на дребно чесън.

Нарежете на ситно пресните чубрица и копър и поръсете с тях кьопоолуто.

Овкусете с олио, оцет и сол на вкус.

Разбъркайте добре и сервирайте, като предястие, мезе или като гарнитура към скара.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар