Телешка кайма с чушки и гъби

18/09/2017
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаИноватор301868173
"Ето това е рецептата, която може да събуди апетита на всеки от вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и чесъна на дребно, почистените чушки от семките на кубчета, гъбите на полумесеци.

Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена температура и запържете лука за около 3-4 мин. Добавете каймата, пържете като бъркате и натискате, докато каймата стане на трохи и промени цвета си около 10 мин. Добавете чесъна, чушките и гъбите и разбъркайте.

Пържете около 5 мин и добавете доматеното пюре. Отново пържете и разбърквайте постоянно около 5 мин. Добавете бульона и черния пипер, разбъркайте и покрийте с капак.

Варете около 20 мин, махнете капака и гответе още около 5 мин, докато ястието се сгъсти.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар