Пилешки дробчета с кашкавал, сирене и бира

20/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор463516411
"Каквото се готви с бира, трябва да се консумира с апетит и ... бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме дробчетата със студена вода оставяме ги да се изцедят и поставяме в тавичка.

Към тях прибавяме бирата, олиото, солта черния пипер и чубрицата.

Предварително загряваме на 180 градуса фурна и поставяме дробчетата.

При приготвянето им не се изисква много време, а и не се пекат много - около 20 минути, за да не станат корави.

След 20 минути изваждаме пилешките дробчета и добавяме настъргания кашкавал и сирене.

Поставяме отново във фурната и печем, докато самият кашкавал се разтопи.

Поднасяме дробчетата с поръсен отгоре ситно наряза магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар