Телешко с чушки и критараки

21/09/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор562597982
"За моментите, когато искате нещо лесно за приготвяне, но страшно вкусно"
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и позапържваме в тиган с около 50 мл олио.
Слагаме месото и пържим до леко зачервяване.

Наливаме бульона, така че да се покрие добре месото.

Намаляваме котлона, слагаме капака и оставяме месото да къкри до пълна готовност. Ако водата изври, се долива.

След като месото е напълно сварено, слагаме нарязаните вече на парченца чушки.

Слагаме пасирания чесън и критараки и се оставя да ври до пълно сваряване на пастата.

Поръсваме с черния пипер и сол. Прибавяме и гъбите. Разбъркваме добре.

Подреждаме в чинията от месото и слагаме критараки с чушки, като отгоре поставяме и стрък магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар