Дробчета с бекон, сметана и кашкавал

21/09/2017
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1032311
"Ако сме осъдени на смърт и имаме право на последно ястие, то определено ще е двойна порция дробчета с бекон, сметана и кашкавал "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо396
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме си дробчетата, ако са много големи, ги режем, овалваме в брашно и в сгорещен тиган изпържваме хубаво от двете страни на бавна степен - аз моите ги пържа на 6.

Нарязваме бекона на ситно и добавяме в тигана, след това сметаната.

Посоляваме и добавяме подправките, изсипваме в подходящ съд за печене и настъргваме кашкавала. Печем в загрята фурна на 200 градуса за около 10 мин да се разтопи кашкавалът!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар