Пилешко между кавърма и гювече

21/09/2017
"Ето го отговорът на вечния шекспиров въпрос - кавърма или гювече "
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 372
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете пилешкото месо, лука, моркова, червената чушка и гъбите последователно и до златисто. Добавете бялото вино.

Като изври алкохолът, сложете доматите. Варете в тенджера под налягане за 10 мин.

Прехвърлете в гювеч и сложете във фурната за около 30-40 минути.

Извадете и натрошете сиренето и кашкавала.

Счупете яйцата и върнете да се запече още 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар