Яйчена разядка

21/09/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаПомощник Готвач1846811031
"Направете място на масата за най-новият ни фаворит - яйчената разядка "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 294
  • Преглеждания за месеца278
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • краве сирене - 100 г
  • майонеза - 2 - 3 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • черен пипер - щипка
  • червен пипер - за поръсване
  • маслини - по желание за декор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват в подсолена вода - да са твърдо сварени. Охлаждат се в студена вода, обелват се и се настъргват на едро ренде.

Сиренето също се настъргва и се прибавя към яйцата. Добавят се пресованият чесън, щипка черен пипер и майонеза.

Разбърква се добре. Поставя се в хладилник да се охлади.

В салатена чиния се оформя по ваше желание.

Аз лично я слагам с лъжица за сладолед на топки.

Отгоре поръсвам леко с червен пипер и декорирам с маслини.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар