Пилешко с четири сирена

27/07/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай5098145
"Днес ще готвим пилешко с четири сирена, затова думите диети и калории са строго забранени!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 771
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пилешкото и добре го овкусете със сол, черен пипер и бял пипер.

Загрейте мазнина в тиган и запържете пържолките равномерно от двете страни. Извадете ги и долейте още малко олио. Запържете накълцания праз и настъргания морков и ги овкусете с подправки.

В йенска тава с капак направете канапе от запържените зеленчуци. Отгоре подредете пържолите и залейте с виното. Върху тях разпределете филийки топено или пушено сирене.

Обилно поръсете с настъргания кашкавал, пармезан и Чедър. Сложете капака за йенската тава и сложете да се пече за 15 минути в силно загряна фурна.

След това махнете капака, намалете малко фурната и доопечете до лек загар.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар