Чубрикови сиренки

22/09/2017
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваМастър Шеф297861802
"Без пържене, без изкуствени оцветители - ето я най-вкусната закуска за вашите деца "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции40
Сготви+1 точки
71 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо110 751
  • Преглеждания за месеца4864
  • Преглеждания за седмицата365
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена71

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбийте яйцата със солта. Добавете чубрицата и олиото и отново разбъркайте.

Натрошете сиренето с вилица и го прибавете към яйцата.

В киселото мляко сложете 1 ч.л. сода, разбъркайте и като шупне, го изсипете при яйцата, след което отново разбъркайте.

Започнете да добавяте и брашното, но бавно и на части, като непрекъснато бъркате.

Трябва да получите много меко и почти рядко тесто.

Застелете дъното на тавичка с хартия за печене.

Гребвайте със супена лъжица от сместа и слагайте върху хартията, но на разстояние една от друга.

Сложете тавичката в загрята фурна на 180 градуса и печете сиренките около 20 минути.

Така приготвени сиренките стават много ароматни, лесни са за приготвяне и са чудесни за закуска.подобни рецепти тук

5 14
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Maria Hristova
Maria Hristova
14.07.2018 17:07
Много хубави се получиха, много съм доволна. Благодарности за хубавата рецепта, много вкусни !!!
2
0
Гергана  Георгиева
Радвам се че са ви харесали. Благодаря ви за високата оценка :-)
1
0
Николина Панчева
аз изситвам сместа в тава и я пека
0
0
Galq Arsenova
Galq Arsenova
21.04.2018 08:31
Изсипвам сместа в тавата , пека , режа,правя айрян и който иска да закусва. На здраве!
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв