Салца от белени домати

22/09/2017
Stefani1105
отStefani1105Новак26549
"Невероятно вкусна домашна салца, която всяка уважаваща себе си домакиня трябва да приготви "
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции40
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо измийте доматите и направете кръстче с помощта на нов в долната им част.

Напълнете една тенджера до половината с вода и я оставете да заври. Изсипете във врящата вода, колкото домати могат да се поберат в тенджерата, оставете ги за около 20 секунди или докато люспата започне да се отделя, а след това ги извадете и поставете в голяма тава, за да изстинат бързо (може да пускате бланшираните домати в студена вода, така изстиват най-бързо).

Повтаряйте тази процедура, докато доматите свършат. Обелете доматите и ги нарежете на кубчета.

Смелете чушките заедно с магданоза в чопър или блендер и ги прибавете към нарязаните доматите. Накрая добавете солта и разбъркайте. Изсипете салцата в избраните бурканчета и стерилизирайте за 10 минути.

Добър апетит!

Продуктите са за 40 бурканчета от 400 гподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар