Пълнена тиквичка с царевица и кашкавал

24/09/2017
Ирена Христова
отИрена ХристоваНовак271737
"Едно свежо допълнение към колекцията Най-вкусните безмесни пълнени тиквички "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо117
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се режат на половина. Вътрешността се издълбава и се задушава заедно с варената царевица, нарязаните лук и чесън и настърган морков. Сложете подправки по желание.

През това време загрейте фурната на 200 градуса и сложете получилите се тиквени лодки в тавичка с вода и малко бяло вино. По желание посолете.

След като зеленчуците на котлона се задушат, напълнете лодките с плънката.

Запечете до готовност на тиквичката. Когато е почти готова, подредете шайби обелен домат, настържете кашкавал и запечете до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар