Бистра витаминозна супа с каватапи

26/09/2017
Албена
отАлбенаМастър Шеф39071714853
"Една по-различна супа, която ще ви зареди с много енергия "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кромид лукът се почиства и нарязва на дребно. Морковът, целината, резенето и чушката се режат на кубчета или колелца и заедно с нарязания лук се слагат в тенджера със загрята мазнина.

Зеленчуците се запържват леко, посоляват се и се заливат с вода. След като се посварят зеленчуците, се добавят картофите, нарязани на кубчета и пастата.

Когато и те са почти готови, се прибавя един настърган домат. Супата се оставя да ври още около десет минути.

След като се махне готовата супа от котлона, се поръсва с нарязана на ситно листа целина и с черен пипер по желание.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар