Салата нахут с карфиол и домати

26/09/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак101224
"Чувате ли как тази салатка ви нашепва тихо - Отвори още едно шише ракия "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахута сваряваме в подсолена вода на тих огън за около час. Всички останали продукти старателно приготвяме за салата.

Измиваме домата и карфиола. От карфиола накъсваме малки розички и така суров го слагаме в купата.

Червеният лук режем на полумесеци, домата - на парчета. Нахута, след като изстине, го добавяме към салатата.

Накрая овкусяваме със ленено олио и малко сол.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар