Салата нахут с карфиол и домати

26/09/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач14111341
"Чувате ли как тази салатка ви нашепва тихо - Отвори още едно шише ракия "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо511
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • домати - 4 бр.
  • червен лук - 1 глава
  • нахут - 1 ч.ч.
  • карфиол - 1/4 от малка глава
  • ленено олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахута сваряваме в подсолена вода на тих огън за около час. Всички останали продукти старателно приготвяме за салата.

Измиваме домата и карфиола. От карфиола накъсваме малки розички и така суров го слагаме в купата.

Червеният лук режем на полумесеци, домата - на парчета. Нахута, след като изстине, го добавяме към салатата.

Накрая овкусяваме със ленено олио и малко сол.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар