Яхния от карфиол с нахут

27/09/2017
Viktoriya
отViktoriyaПомощник Готвач94691
"Удивителна комбинация, която, вярваме, ще ви се услади и на вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо453
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме карфиола на розички и го бланшираме в тенджера във вряща подсолена вода за 5 минути. Веднага след това го отцеждаме.

Обелваме лука и го нарязваме на ситно. Доматите се пасират.

В дълбок тиган загряваме олиото. Изсипваме лука и го запържваме за 2-3 минути. Добавяме доматите и разбъркваме.

Отваряме консервата с нахут, отцеждаме водата.

В тигана сипваме нахута и карфиола. Оставяме на котлона и добавяме подправките.

Разбъркваме и оставяме да поврят за 5 минути.

Сервираме ястието още докато е топло.

Много е вкусно и леко за хапване.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар