Кафяв ориз с тиквички и лук

28/09/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак112227
"Вкусно предложение, което отправяме само на приятели Непременно опитайте "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кафявият ориз се нуждае от накисване предварително поне за 6 часа.

След това го измиваме добре и го слагаме да се свари с малко сол и стрък розмарин.

В тиган слагаме малко зехтин и задушаваме лук до карамелен цвят.

В същият тиган, след като извадим лука, задушаваме и тиквичките, нарязани на жулиени.

След като са готови и тиквичките, в купа разбъркваме ориза, лука и тиквичките и сервираме.

Чудесно е за бира.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
28.09.2017 18:40
А на снимката къде е кафявия ориз?
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв