Фарфале с доматен сос и гъби

30/09/2017
"Вкусни импровизации с паста за всички, които искат да хапнат нещо хем вкусно, хем бързо "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо497
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте вода в подходящ съд. Добавете една супена лъжица зехтин. След като водата заври, изсипете пастата и варете до готовност.

Отстранете съда от котлона, излейте горещата вода през решетка и изплакнете пастата със студена вода. Отцедете.

В друг съд загрейте останалия зехтин и добавете доматения сос. Запържете и добавете захарта. Овкусете със сол и риган. След като сосът се сгъсти, отстранете съда от котлона.

Изсипете фарфалето в подходяща купа, а от горе полейте с доматения сос.
Почистете гъбите и ги нарежете на филийки. Запържете ги в сгорещеното масло. Гответе до златист загар.

Изсипете гъбите върху фарфалето и поднесете.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар