Протеинови мъфини

01/10/2017
"Че са протеинови, протеинови са Но също така са също много вкусни и пухкави "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 282
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата. Настъргваме кашкавала и нарязваме на ситно шунката, и ги добавяме към яйцата.

Гъбите нарязваме на дребно и ги бланшираме за 3-4 минути във вряща вода. Отцеждаме ги , оставяме ги малко да се охладят и ги сипваме в сместа.

Обезкостяваме маслините ги нарязваме на ситно. Сипваме и тях в сместа, добавяме и зехтина и разбъркваме.

Сипваме от сместа в силиконови формички за мъфини и печем около 10 минути до златисто.

Изваждаме ги и ги оставяме за малко да се охладят, и консумираме, докато са приятно топли и пухкави.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар