Яйца на очи по горнооряховски

02/10/2017
Мисса
отМиссаЧирак222325
"Така се прави, скриваш суджука под яйцата и хапваш с апетит "
Приготвяне1 мин.
Готвене4 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • горнооряховски суджук - няколко резена
  • олио
  • шарена сол
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се запържват парченцата суджук в загрятото олио и след това се чукват яйцата отгоре.

По време на пърженето бъркайте само белтъка и отстранявайте неизпържения белтък около жълтъка.

Така продължавате до пълна готовност, а след това поръсвате с подправките. При желание може да се добави и малко чубрица - стрита.

Това не е ястие от кухнята на елитен ресторант, но е много просто и лесно за приготвяне и спасява моментите, когато хладилникът се окаже празен и трябва да се измисли нещо набързо.

Бон Апети по горнооряховски!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар