Бисквитена крем-торта с горски плодове

01/10/2017
"По-красива от картина на Ван Гог и по-вкусна от всяка бисквитена торта, която сте опитвали досега "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо470
  • Преглеждания за месеца469
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте млякото в съд за варене. Предварително отделете около 100 мл, където ще разтворите нишестето. Добавете кафявата захар към млякото и изсипете разтвореното нишесте.

Бъркайте непрекъснато с бъркалка, до сгъстяване на крема. Отстранете съда от котлона и охладете около 5-6 минути.

Прибавете размекнатото масло, кондензираното мляко и разбийте с миксер до пухкав крем.

Застелете малка тавичка с найлоново фолио. Изсипете част от крема, наредете бисквити, посипете стафиди и горски плодове, сложете отново крем и работете така, до изчерпване на продуктите.

Завършете с крем. Оставете тортата да се стегне.

С помощта на чиния, обърнете тортата, гарнирайте с плодове, кокосови стърготини и топинг. Поднесете.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар