Пилешки дробчета със зеленчуци

02/10/2017
"Истински пир със сочни пилешки дробчета и зеленчуци - хапвайте с наслада "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 113
  • Преглеждания за месеца5112
  • Преглеждания за седмицата86
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките и лука на едро. В малко мазнина ги сложете да се задушат до омекване. Добавете нарязаните картофи и морков. Запържете за 2-3 минути и махнете от огъня.

Прехвърлете в тава и сложете зеления фасул, граха, бамята, доматеното пюре, черния пипер и магданоза. Сипете топла вода до средата на зеленчуците, посолете на вкус и разбъркайте.

Сложете ястието в загрята фурна на 200 градуса и печете до готовност на картофите.

Изчистете, измийте, подсушете дробчетата и ги осолете с щипка сол. Оваляйте в брашно и ги сложете между готовите зеленчуци.

Ако водата се е изпарила, може да долеете малко. Върнете ястието във фурната за около 15 минути. Поръсете с магданоз и се насладете на едно страхотно ястие!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Мммм, вкусно!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв