Пълнени чушки със сирене и извара и сос Бешамел

04/10/2017
"Огладняваме само като ги гледаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 069
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете хубави червени чушки, почистете ги от семето и дръжките и ги измийте. Смесете продуктите за пълнежа и овкусете със сол и черен пипер на вкус.

Напълнете чушките, залейте ги с олиото и съвсем малко вода и запечете в предварително загрята на 180 градуса хурна.

Докато чушките се запичат, пригответе бешамеловия сос. Загрейте маслото и добавете брашното.

Запържете до златисто и постепенно налейте прясното мляко при непрекъснато бъркане. Когато сосът се сгъсти, се заливат чушките с него и ястието се запича до готовност.

Преди поднасяне се поръсва със свеж магданоз. Да ви е сладко!

Източник: Бисерка Йосифова от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар