Зелева салата със скумрия и лешници

05/10/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру162281745710
"Богата, ароматна и различна салата - вие с какво бихте я комбинирали?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиства се скумрията от главата и вътрешностите, измива се много добре и поръсваме със сол и черен пипер. Печем на загрята фурна 200 градуса до готовност, поръсена с малко олио и малко вода в тавата.

Изважда се и разделяме на две половинки за две салати. В тавичка нарязваме на ситно прясното зеле на ивици. Морковите се обелват и настъргват на ренде.

Добавя се ситно нарязан пресен магданоз, сол на вкус, олио и ябълков оцет. Разбърква се добре и сипваме в две плоски чинии.

Отгоре разпределяме накъсани парченца от печена риба и поръсваме с цели лешници.

Сервираме с резен лимон. Леко и много вкусно за обяд или вечеря.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар