Елда с грах

05/10/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваПомощник Готвач2703073
"Постничко и вкусно от кухнята на Готвач.БГ "
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо205
  • Преглеждания за месеца204
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът, чесънът (и гъбите) се нарязват и се запържват. Добавя им се 1. 5 - 2 ч.ч. вода и се оставя да заври.

Добавя се грахът, намалява се котлонът и се оставя да ври в продължение на 15-тина минути, след което се добавя измитата елда.

Прибавят се подправките, без магданоза.

Оставя се да къкри 15-20 минути. Когато се свари, се смесва с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар