Здравословен зелник с кейл и спанак

07/10/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач221711
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът и кейлът се почистват и се бланшират за 30 секунди, отцеждат се хубаво и се оставят да изстинат.

Яйцата се разбиват и към тях се прибавя киселото мляко със содата. В сместа се сипва и малко разстопено кокосово олио. Сиренето се натрошава отделно.

Корите се вземат по две. Първо се слага от яйчената смес, след това сирене и отгоре се разпръсква от зелената плънка.

Подреждат се в намаслена тава. И така до последния пласт, който се намазва с яйца и кокосово масло. Пече се 20-30 минути в загрята на 180-200 градуса фурна.

След като се извади от фурната, баницата се покрива с кърпа и се оставя за около 5-10 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар