Содена закуска със сирене и бекон

07/10/2017
Анонимен
отАнонименНовак312
"Няма диета, която да може да устои на този завладяващ аромат "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо377
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Содата се разбърква в киселото мляко и се оставя настрана докато шупне.

Събират се и се разбъркват заедно яйцата, натрошеното сирене, бекона - нарязан на кубчета или малки лентички и шупналото кисело мляко.

Започва да се прибавя брашното до замесване на меко тесто (може все още леко да се лепи по ръцете).

Поставя се хартия за печене в тавичка, правоъгълна форма за кекс или терин, или друг съд за печене.

Намазнява се хартията за печене с олиото, поставя се тестото и се пече в предварително загрята фурна до зачервяване (около 40 мин).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар