Баница с грозде и канела

08/10/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор465526541
"Интересно предложение за баничка за грозде и канелен аромат Опитайте и споделете"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо502
  • Преглеждания за месеца501
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре гроздето, оставяме го да изсъхне. Вземаме една кора за баница, поръсваме олио върху нея, слагаме втората кора и също ръсваме с олио.

От единия край нареждаме два-три реда от гроздето, не го разпръскваме върху цялата кора, а нареждаме в ред.

Поръсваме върху цялата кора захар, галета, нарязаните орехи и канела. Навиваме и слагаме в тава.
По този начин приготвяме и останалите кори. Най-отгоре поръсваме с олио.

Печем в загрята фурна на 180 градуса градуса до зачервяване.

След като е готова, още докато е топла, наръсваме с вода и завиваме с кърпа, за да може да омекнат корите. Поднасяме изстинала.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар