Тестени охлюви със спанак и зелен лук

09/10/2017
Теодора Мещерова
отТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
"Уж охлюви, а за нула време изчезнаха от чинията "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре лука и спанака. Накълцайте спанака, а лука наситнете. Задушете ги за кратко в подсолена вода, за да омекнат.

Отцедете ги и добавете към тях сиренето, разбитите яйца, както и ситно нарязаните магданоз и копър.

Сгорещете олиото. Пръснете от него по всяка от корите. Сложете по двата съединени под ъгъл краища от плънката.

Навийте на руло по диагонал, а след това ги навийте като охлюв. Наредете получените охлюви в намазнена тава.

Напръскайте ги с олио, поръсете с маковото семе и печете в умерена фурна до готовност. Добър апетитподобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар