Свинско месо с лук и чушки

10/10/2017
Анита
отАнитаНовак51
"Грабвайте чиниите и идвайте, всеки иска да опита от това ароматно свинско с лук и чушки "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 860
  • Преглеждания за месеца1859
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 4 гл.
  • чушки - 7 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - 1 щ.
  • къри - 1 щ.
  • чубрица - 1 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ситни хапки. Те се слагат в тава с нагорещено олио.

Изпържвате до златисто месото, след това слагате лука, нарязан на едро.

Добавяте също и чушките. Всичко заедно изпържвате до омекване на зеленчуците.

Слагате червения пипер и разбърквате хубаво. Махате тавата от котлона, слагате подправките и ястието е готово.

Добър апетит!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар