Оризови кюфтенца с чиа и магданоз

10/10/2017
"Приготвени с любов и майсторлък - разбира се, че са разкошни "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца306
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За направата на кюфтенцата се използва добре сварен и отцеден ориз, същото количество накисната чиа, която служи за спойка и ситно настъргана тиквичка, която е отцедена от излишната течност.

Към тези продукти се добавят нарязаните на дребно мариновани краставички, лук, копър и магданоз. Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер, оформят се малки кюфтенца, които се пържат в силно сгорещена мазнина до готовност.

Оризовите кюфтенца се поднасят с гарнитура по избор и се консумират с наслада :) Да ви е сладко!

Източник: Таня Планинска от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар