Печени камби в буркани

11/10/2017
Албена
отАлбенаИноватор33970511533
"И, вкусните камби за зимата са готови. Толкова е лесно с тази рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 363
  • Преглеждания за месеца2362
  • Преглеждания за седмицата1044
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се измиват, почистват се от дръжките и семките, след това се нареждат в подходяща тава за да се запекат.

Във всяка камба се слага по една чаена лъжичка захар, половин чаена лъжичка сол, една чаена лъжичка олио, една супена лъжица оцет. Камбите се запичат във фурна на 220 градуса.

След като се запекат още горещи се пълнят в буркани като в процеса на редене се поставят ситно нарязан магданоз и нарязани скилидки чесън. На един буркан тип Омния се поставя по един аспирин.

Бурканите се запечатват и обръщат с дъното нагоре.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Petia
Petia
18.10.2017 15:05
Аз слагам по една чаена лъжичка олио, захар оцет и не пълна лъжичка сол. В самите камби слагам скилидка чесън и ги пека с чесъна. А някои слагат и парченце морков.
Не слагам аспирин, а ги заварявам за 5 минути.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв