Куркудена чорба по автентична рецепта

12/10/2017
"Ето как се прави прословутата Куркудена чорба, за която всички говорят И да ви е сладко "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 632
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на хапки и го запържете от всички страни в загрята мазнина. Добавете ситно нарязания праз, а когато празът омекне, овкусете с чубрица и черен пипер.

Налейте малко топла водичка, колкото да покрие продуктите, и задушавайте до готовност на месото.

Когато месцето е готово, налейте зелевата чорба и добавете фидето. Омекне ли фидето, застройте супата с 2 с.л. препечено брашно, размито в малко вода. Овкусете с естрагон и поднесете. Да ви е вкусно.

Източник: Рени Дочева от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар