Тутманик с шунка и маслини

14/10/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач1719251
"Обещаваме ви, че ще преядете, а ние сме нещо като експерти по въпроса "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо967
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата и се смесват с олиото, киселото мляко, в което сме угасили содата, солта и брашното.

Към получената смес с дървена лъжица прибавяме ситно нарязаните маслини, шунка и кисела краставичка.

Сместа изсипваме в кексова форма, намазана с олио и поръсена с галета.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса до суха клечка.

Малко преди да извадим тутманика, по желание може да се наръси настърган кашкавал и да се запече за 5 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар